Betingelser og levering

Betaling, levering, afhentning, forsendelse og returnering

Betaling: 
Alle nævnte priser er inkl. moms.
Alle varer skal betales forud via bankoverførsel til Sparekassen Sjælland, Reg.nr.: 0518, kontonr.: 0000278649 eller via MobilEPay til tlf.nr.: 18520.

Levering: 
Vi vil bestræbe os på at have bestillingen klar til afhentning eller sende bestillingen inden for 2 – 4 hverdage efter vi har modtaget betaling, hvis varerne er på lager.
Hvis varerne er midlertidigt udsolgt, kontakter vi dig hurtigst muligt.

Afhentning: 
Hvis du afhenter din bestilling, aftales afhentningsdato/-tid pr. telefon eller e-mail. Charelius Vin kontakter dig.

Forsendelse:
Hvis vi ikke aftaler andet, sender vi bestillingen med Post Danmark. Mindste fragt/leveringspris er kr. 150,-.

Fortrydelsesret:
Du har som kunde ret til at fortryde købet inden 14 dage og få pengene retur hvis: Varen er ubrugt og returneres uåbnet i originalemballage.
Husk venligst at vedlægge kopi af faktura.
Varen returneres til os for din regning og risiko ufranko.

Returret ved bestilling af vin:
Hvis du skal holde fest, og er i tvivl om hvor mange flasker, der skal bruges til festen, så er det bedre at have for meget end for lidt.  Charelius Vin tilbyder derfor fuld returret, blot vinen er ubrugt og returneres uåbnet i originalemballage.
Vinen returneres til os for din regning og risiko ufranko og altid i følge forudgående aftale med Charelius Vin (Forbrugeraftaleloven, kapitel 3, §5, stk. 3 pkt. 4, hvoraf det fremgår at fødevarer/drikkevarer ikke er omfattet af returret, hvorfor returnering uden forudgående aftale ikke er mulig).

Generelt:
Der tages forbehold for tastefejl, prisændringer samt udsolgte varer.
Fotos, der er på denne webside tilhører Charelius Vin, og er beskyttet af de ophavsretlige regler og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden Charelius Vins skriftlige tilladelse.
Hvis der vises vinens årgang på produktfotos, er det nødvendigvis ikke det årgang, vi sælger lige nu. Kontroller altid hvilken årgang vinen har, inden du køber.
Charelius Vin giver ingen personlige data eller andre informationer indtastet på denne webside videre til tredie mand (f.eks. direct marketingsfirmaer o.lign.).
De indtastede oplysninger bliver kun brugt til at servicere dig, når du handler hos Charelius Vin.